+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Prague Golden Age Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 10 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    85%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    86%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 6.11.2016

Německo

  • Cena ogólna
84 %
  • Pokoj byl hrozne hlucny, nedalo se tam vubec spat, v postely bylo slyset kazdy slova celou noc pri zavrenem ohne , jinak poloha hotelu byla vyborna

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Libuše Hirková

para, 20.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
62 %
  • Hotel je výborně umístěný.Personál příjemný a vstřícný.Snídaně dobré,bohatě stačí - bufet.Pokoj malý,ale pěkný. Na pokoji je varná konvice a čaj i káva, v koupelně fén.

  • Na pokoji není lednička,což v tomto horkém létě výrazně snižuje komfort ubytování.Chybí skříň - pouze věšáková stěna ,dokonce zde nebyla ani ramínka na pověšení obleku a šatů. Na naši žádost nám však slečna recepční ramínka přinesla. Pokoj i příslušenství na první pohled vypadá čistě,ale pokud vám něco spadne za noční stolek nebo pod postel,najdete spoustu prachu a staré smetí. WC a koupelna čisté,ale sprchový kout by chtělo vystříkat Savem,či jiným prostředkem proti plísni. Na pokoji je jen jedna židle.

Personál
10
Služby
6
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

- Krnač

para, 1.3.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Ubytování bylo užasné,na lukrativním místě . Vše bylo naprosto dokonalé. Moc děkujeme. Nemáme žadné připomínky.Při další návštěvě Prahy se opět ubytujeme !!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

michal

para, 16.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

para, 2.12.2012

Čeština

  • Cena ogólna
66 %
  • Vynikající dostupnost všech hlavních památek. Personál milý a ochotný.

  • Bydleli jsme ve 4. patře, hrůza se dostat se zavazadly.

Personál
9
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Václav

para, 18.11.2012

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše v pořádku, jsem spokojen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vítězslav

para, 15.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Prague Golden Age - příjemné ubytování, vstřícný a ochotný personál, výborná lokalita, klidném prostředí krásného historického domu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Bešta

para, 3.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavla Venclová Veselá

podróżujący w pojedynkę, 21.1.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radka Pelikanova

grupa przyjaciół, 15.6.2011

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.