+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Prague Golden Age Отзывы

рейтинг отеля

88%
Очень хороший

by 10 reviews

  • Персонал

    96%
  • Чистота

    85%
  • Оборудование

    86%
  • Комфорт

    86%
  • Соотношение цена / качество

    85%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья с маленькими детьми
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 6.11.2016

Německo

  • Overall rating
84 %
  • Pokoj byl hrozne hlucny, nedalo se tam vubec spat, v postely bylo slyset kazdy slova celou noc pri zavrenem ohne , jinak poloha hotelu byla vyborna

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Libuše Hirková

Пожилые пары, 20.7.2014

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Hotel je výborně umístěný.Personál příjemný a vstřícný.Snídaně dobré,bohatě stačí - bufet.Pokoj malý,ale pěkný. Na pokoji je varná konvice a čaj i káva, v koupelně fén.

  • Na pokoji není lednička,což v tomto horkém létě výrazně snižuje komfort ubytování.Chybí skříň - pouze věšáková stěna ,dokonce zde nebyla ani ramínka na pověšení obleku a šatů. Na naši žádost nám však slečna recepční ramínka přinesla. Pokoj i příslušenství na první pohled vypadá čistě,ale pokud vám něco spadne za noční stolek nebo pod postel,najdete spoustu prachu a staré smetí. WC a koupelna čisté,ale sprchový kout by chtělo vystříkat Savem,či jiným prostředkem proti plísni. Na pokoji je jen jedna židle.

Personál
10
Služby
6
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

- Krnač

Пожилые пары, 1.3.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování bylo užasné,na lukrativním místě . Vše bylo naprosto dokonalé. Moc děkujeme. Nemáme žadné připomínky.Při další návštěvě Prahy se opět ubytujeme !!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

michal

Пожилые пары, 16.2.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Пожилые пары, 2.12.2012

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • Vynikající dostupnost všech hlavních památek. Personál milý a ochotný.

  • Bydleli jsme ve 4. patře, hrůza se dostat se zavazadly.

Personál
9
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Václav

Пожилые пары, 18.11.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše v pořádku, jsem spokojen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vítězslav

Пожилые пары, 15.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Prague Golden Age - příjemné ubytování, vstřícný a ochotný personál, výborná lokalita, klidném prostředí krásného historického domu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Bešta

Пожилые пары, 3.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavla Venclová Veselá

одинокий путешественник, 21.1.2012

Česká republika

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radka Pelikanova

Группы друзей, 15.6.2011

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.