+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Prague Golden Age Reviews

Hotel ratings

88%
Very good

by 10 reviews

  • Staff

    96%
  • Cleanliness

    85%
  • Equipment

    86%
  • Comfort

    86%
  • Value for money

    85%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
  • young couple
Sort by:
Show:

Anonym

family with older children, 6.11.2016

Německo

  • Overall rating
84 %
  • Pokoj byl hrozne hlucny, nedalo se tam vubec spat, v postely bylo slyset kazdy slova celou noc pri zavrenem ohne , jinak poloha hotelu byla vyborna

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Libuše Hirková

mature couple, 20.7.2014

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Hotel je výborně umístěný.Personál příjemný a vstřícný.Snídaně dobré,bohatě stačí - bufet.Pokoj malý,ale pěkný. Na pokoji je varná konvice a čaj i káva, v koupelně fén.

  • Na pokoji není lednička,což v tomto horkém létě výrazně snižuje komfort ubytování.Chybí skříň - pouze věšáková stěna ,dokonce zde nebyla ani ramínka na pověšení obleku a šatů. Na naši žádost nám však slečna recepční ramínka přinesla. Pokoj i příslušenství na první pohled vypadá čistě,ale pokud vám něco spadne za noční stolek nebo pod postel,najdete spoustu prachu a staré smetí. WC a koupelna čisté,ale sprchový kout by chtělo vystříkat Savem,či jiným prostředkem proti plísni. Na pokoji je jen jedna židle.

Personál
10
Služby
6
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

- Krnač

mature couple, 1.3.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Ubytování bylo užasné,na lukrativním místě . Vše bylo naprosto dokonalé. Moc děkujeme. Nemáme žadné připomínky.Při další návštěvě Prahy se opět ubytujeme !!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

michal

mature couple, 16.2.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

mature couple, 2.12.2012

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • Vynikající dostupnost všech hlavních památek. Personál milý a ochotný.

  • Bydleli jsme ve 4. patře, hrůza se dostat se zavazadly.

Personál
9
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Václav

mature couple, 18.11.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše v pořádku, jsem spokojen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vítězslav

mature couple, 15.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Prague Golden Age - příjemné ubytování, vstřícný a ochotný personál, výborná lokalita, klidném prostředí krásného historického domu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Bešta

mature couple, 3.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavla Venclová Veselá

single traveler, 21.1.2012

Česká republika

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radka Pelikanova

group of friends, 15.6.2011

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.